Zimsko vreme otežava svakodnevne aktivnosti, ali je i idealno za družnje sa prijateljima u nekom toplom i prijatnom ambijentu, uz dobar zalogaj i čašicu dobrog pića.  Naše bake su znale prave recepte koji su nam grejali stomake, a u restoranu Studnja  upravo to možete da očekujete.
Prepoznatiljvo gostoprimstvo, udoban i prijatan ambijent učiniće da se osećate kao kod kuće.

Pun i zadovoljan stomak oteraće hladnoću ko od šale, a mi vam predstavljamo jela iz menija restorana. U ponudi imamo ukusan roštilj, mešano meso, punjenu pljeskavicu, pileći file, dimljenu vešalicu, domaću kobasicu, pileću džigericu u slanini, slaninu, ćevape, ražnjiće i druga jela.

Hladnije vreme zahteva jaču hranu, pa je ovo pravi trenutak da se prepustite čarima tradicionalne kuhinje. Studnja je poznata po pripremi odličnih specijaliteta ispod sača.
Ništa bolje od jagnjetine ili teletine ispod sača, zapečene butkice ili slasnog pekarskog začinjenog krompira koji se topi u ustima.


Restoran Studnja je mesto za Vas, da se družite uz ukusne obroke. Danima vikenda (petkom, subotom i nedeljom) u popodnevnim satima, doživljaj i druženje upotpunjuje tamburaški orkestar.

Sve informacije o rezervacijama možete dobiti pozivom na broj 021/788-008 ili posetite web stranicu www.restoranstudnja.com