Mnogo reči odzvanja u našem tradiocionalnom restoranu. Sada već imamo priče koje čuvamo. Restoran otvaramo u jutarnjim satima u 9.00 časova, kada počinju da odzvanaju vaše priče, porudžbine, lupkanje posuđa, čaša, aparata. Ništa lepše od razgovora gostiju, dobrog raspoloženja, pesme i muzike. Lepo vreme donosi i povike iz Studnjine rustične bašte sa pogledom na jezero nestvarno zelene boje. Dečije igralište je uvek prošarano vedrim bojama i dečijim smehom.

U našem restoranu imamo bogatu ponudu specijaliteta za doručak, ručak i večeru. Dok čekate glavno jelo pripremamo ukusna predjela, a nakon deserte i slatke zalogaje koji mame osmeh.  Studnja je porodični etno restoran koji čuva seoske starine i recepte naših predaka. Mi od najkvalitetnijih sastojaka dobijamo proizvode koji bude osećaj dobrog ukusa. Svaki restoranski specijalitet u Studnji počinje komadom svežeg sastojka po čemu su naša jela prepoznatljiva. Priprema vrhunskih specijaliteta je naša strast.

U prethodnih pola godine stizale su nam važne preporuke naših gostiju. Reč ‘’preporuka’’ znači da imate pozitivno i povoljno mišljenje o nekome i nečemu. Svaka vaša preporuka nas obraduje. Dajete nam savete kako da unapredimo našu uslugu, upotpunimo meni i unapredimo sadržaje. Gosti kažu da smo restoran ‘’čista petica’’, da imamo dušu, da smo idealni za odmor i uživanje.

Vašu preporuku možete napisati na našem Facebook profilu @Studnja ili na Tripadvisor/Restoranstudnja

Sve informacije o ponudi, meniju i rezervaciji mesta u Studnji možete dobiti na www.restoranstudna.com ili pozivom na broj 021-788-008