Zaljubljenici u odmor i putovanja po vojvođanskim čardama vole da vide i dožive poseban ugođaj prostora u koji dolaze. Upravo je to Restoran Studnja.  Nalazimo se na samo 20 minuta vožnje od Novog Sada u mestu Gložan poznatom po znamenitostima, slovačkim običajima i kulturnim dešavanjim. U Studnji svaki putnik dobronamernik naći će nešto za sebe.

Ljubitelji hrane upoznaće se sa jelima vojvođanske i slovačke kuhinje, deca će se zaljubiti u prostor u prirodnom ambijentu namenjen za igru i odmor. Posebno smo ponosni jer vodimo računa o zaštiti životne sredine i u svom sastavu imamo jezero koje upotpunjuje ceo koncept za odmor predviđen za porodicu i poslovne ljude. U jezeru živi rečna riba, šaran. Sportski ribolovci mogu da pecaju i istovremeno uživaju u hrani. Upecana riba može da se vrati u jezero, a postoji mogućnost i pripreme ribljih specijaliteta odmah nakon pecanja.

Više o našem meniju, sadržaju obroka, kvalitetnoj zdravoj hrani, desertima, piću, tamburaškim vikendima,  možete saznati na našoj web stranici www.restoranstudnja.com

Ukoliko želite rezervisati mesto u restoranu učinite to on-line ili pozovite 021/788-008 . Ljubazno osoblje će vam pružiti sve potrebne informacije o mogućnosti koje nudimo.

DOBRODOŠLI