Kad god bi se među Vojvođanima pomenuo Gložan, taj razgovor bi pratilo mišljenje da je ovo selo jedno od najlepših i najuređenijih u Bačkoj. Ko god bi došao u Gložan svratio bi u Studnju, restoran poznat po gostoprimstvu koje datira još od 1982. godine. Nije Studnja samo restoran nego mesto u kojem se pripremaju tradicionalna jela  i čuva nacionalno blago svih specifičnosti Gložana.

U maju ove 2019. godine Studnja je dobila nove vlasnike – porodicu Bohuš iz Gložana, nove sadržaje i novi izgled. Ugostiteljski objekat je renoviran, dogradnjen sa novim, modernijim izgledom, ali sačuvanim etno vrednostima i bogatsvima.

Više o Studnji pročitajte na www.restoranstudnja.com  – stranica O NAMA.

Domaća hrana, piće, lokalna tamburica, prijatan ambijent i ljubazno osoblje Studnje brine se da raspoloženje gosta uvek raste.

Studnja je mesto za poslovne sastanke. Kod nas možete da provedete divan vikend sa porodicom i prijateljima. Za najmlađe goste uređeno je  posebno dečije igrališe. Ako ste ljubitelj  sportskog ribolova u okviru Studnje čeka Vas specifičan ugođaj uz pecaljke na jezeru.

Organizujemo obeležavanje važnih datuma, proslava, rođendana, a domaćini smo i manifestacijama posebno vezanim za promociju kvalitetnih domaćih brendova.

O ponudi hrane, jela i pića pročitajte na www.restoranstudnja.com – stranica MENI.

Rezervaciju mesta i hrane možete zakazani putem veb sajta www.restoranstudnja.com – REZERVACIJA  ili pozivom na telefon 021/788-008