Studnja je porodični etno restoran koji čuva seoske starine i recepte naših predaka. Kod nas možete videti kako to izgleda kada sve sami proizvodite i servirate gostima na tanjire. Naše je povrće, začinsko bilje, slovački kulen, pršuta, kobasica i još mnogi drugi kvalitetni sastojci koje upotrebljavamo prilikom pripremanja domaćih specijaliteta.

Restoran Studnja se nalazi na samo 20 minuta vožnje od Novog Sada u mestu Gložan poznatom po znamenitostima, slovačkim običajima i kulturnim dešavanjim. U Studnji svaki putnik dobronamernik naći će nešto za sebe. Ljubitelji hrane upoznaće se sa jelima vojvođanske i slovačke kuhinje, deca će se zaljubiti u igralište, ribolovci rekreativci u  glavnu atrakciju restorana, jezero nestvarno zelene boje.

Poznati smo po gostoprimstvu, domaćoj hrani, piću, lokalnoj tamburici, prijatnom ambijentu. Kod nas raspoloženje gosta uvek raste. Idealno smo mesto za poslovne sastanke. Kod nas možete da provedete vikend sa porodicom i prijateljima ili da obeležite važne datume, proslave i rođendane.

Mi pratimo nove trendove, zahteve potrošača i posetilaca koji sve više daju značaj zdravoj ishrani pa je tako sve što nudimo u Studnji visokokvalitetno i potiče iz proizvodnje koja je sledljiva. Hrana koja se priprema u restoranu osim nutritivnog bogatstva predstavlja sinonim za zdrav pristup životu i prirodi.

Sve informacije o ponudi, meniju i sadržajima pratite na našem sajtu, FB i Instagram profilu.

Mesto u restoranu možete rezervisati on-line i pozivom na telefon 021/2288-008