Postoje neki važni datumi u životu svake porodice. Datumi koji su nam posebni, značajni i koje obavezno obaeležavamo, kakva god bila naša svakodnevica.

Uvek naglašavamo da je Restoran Studnja koncept za celu porodicu, što podrazumeva i to da organizujemo obeležavanje važnih datuma, proslava rođendana, imendana, devojačkih i momačkih večeri, proslavu diplomiranja, magistrature, doktorata, susrete generacija, bankete i postizanja rezultata koji unose veselje u Vaše živote.

A zašto ljudi obeležavaju važne datume?

Zato što je to jedinstvena prilika za prenošenje poruke zajedništva i vere u nešto bolje, novo i važno. Rođendani su dani kada Vam radosno čestitaju Vaš dan. Kroz male porodične događaje, zapravo negujemo duh ljubavi, pažnje i poštovanja.

Jedno je sigurno u Restoranu Studnja, mi želimo da one lepe trenenutke u životu, slavite i zaboravite sve loše, vratite osmeh na lice i samoću ispunite smehom.

Mi ćemo Vas ugostiti i organizovati sve kako bi Vam bilo prijatno!

Šta je potrebno da uradite kako bi rezervisali sto i prostor u Studnji?

Potrebno je da nas kontaktirate on-line na našem veb sajtu – rezervacije ili da pozovete telefonom 021/788-008. Ljubazno osoblje će Vam pružiti sve infomacije o kapacitetima restorana i mogućnostima koje imamo.